Behandelkamer huidverzorging bij Huid en haar oostzaan

Bekijk hier het prijsoverzicht voor huidverzorging

Huidverzorging

Voor uw huidverzorging kunt u terecht bij Ilona Rozendaal. U kunt kiezen voor een complete behandeling, maar ook voor deelbehandelingen van het gezicht, handen en voeten. Voor de verzorging van het gezicht zijn er vele mogelijkheden. Iedere basisbehandeling bestaat uit: reiniging, dieptereiniging, gezichtsscrub en massage van gezicht, schouders en decolleté. Deze behandelingen zijn uit te breiden met o.a.: epileren, harsen, speciale peelings en maskers.

Tevens kunt u bij haar terecht voor een manicure, een pedicure of visagie. De pedicurebehandeling kan worden uitgebreid met een gelnagellak behandeling met een houdbaarheid van 4 tot 6 weken. De manicurebehandeling kan worden uitgebreid met een parrafine (Deze behandeling is ter versteviging van broze nagels).

One by one wimper extension behandeling

Verder zijn er op het gebied van visagie de volgende mogelijkheden:
– Opmaken van bruiden.
– Workshop make-up.

Deze workshop is er op gericht om uw wegwijs te maken in de wereld van de cosmetica. Er zijn immers nog al wat merken en producten waarvan het niet voor iedereen duidelijk is wat je er mee kan en voor welke huid het bedoeld is. Iedere huid heeft zijn eigen textuur.

Producten

De producten die Ilona voor haar behandelingen gebruikt zijn van Combinal", Eyebrow Henna" en “Tyro”.

Merken voor huidverzorging bij Huid en Haar Oostzaan

Massage

Veel last van hoofdpijn? Last van nek-schouder klachten? Last van stress of stijve spieren? Laat u masseren.

Bij Ilona huidverzorging kunt u op een afspraak maken bij een ervaren masseur. U kunt terecht voor zowel ontspanningsmassages als sportmassages.

Er is een totale lichaamsmassage mogelijk maar ook deelmassages van nek/schouder, rug, armen/benen.

Contact

Neem contact met ons op of kom langs. Tot ziens!
© Huid en Haar Oostzaan. All rights reserved.